Termeni si Conditii

Site-ul www.mikeplay.ro este detinut detinut de societatea comerciala MikePlay SRL, cu sediul in Timisoara,  strada Timis nr 3, inregistrata la Registrului Comertului sub J/**/****/****, cod de identificare fiscala *******.

Navigarea, folosirea si accesarea acestuia reprezinta acordul Dumneavostra tacit cu privire la termenii si conditiile ce urmeaza a fi prezentate mai jos.

Sc MikePlay SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificari ce vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe site, in sectiunea Termeni si Conditii. Clientii au obligatia de a verifica inainte de plasarea oricarei comenzi clauzele prezentate in prezentii Termeni si Conditii.

Definitii

Utilizatorul – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare: electronic, telefonic, sau in baza unui acord intre MikePlayRo si acesta.

Contul – reprezinta ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si parola care permit unui singur  utilizator accesul si plasarea de comenzi

Serviciul – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului mikeplay.ro, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa achizitioneze produse de pe site, folosind mijloace exclusive electronice.

Contractul – reprezinta comanda emisa de Utilizator pe site-ul wwww.mikeplay.ro ,contract  la distanta – conform definitiei cuprinse in O.U.G- Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014.

Produse

Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv mikeplay.ro isi asuma dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care respectivul/ respectivele produs(e) nu se regasesc in stoc sau din motive independente.

Preturile prezentate pe site-ul www.mikeplay.ro sunt exprimate in RON si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Utilizatorului.

In prezentarea Produselor pe site-ul www.mikeplay.ro  pot fi adaugate alte accesorii vestimentare ce nu vor fi incluse în costurile acestora.

MikePlay SRL/mikeplay.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata Utilizatorilor site-ului.

Comanda online pe site-ul www.mikeplay.ro

Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe Site.

Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul declara ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul consimte ca MikePlay SRL poate sa il contacteze in functie de scop/situatie:

–       Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a Tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;

–       Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MikePlay SRL, in cazul platii cu card bancar;

–       Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client;

–       Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor;

–       Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

–       Indisponibilatea produselor, situaţie în care Clientul are dreptul de a renunţa la comandă.

–       In oricare alte situatii in care MikePlay SRL apreciaza ca se impune contactarea Utilizatorului in vederea realizarii intr-un mod cat mai corespunzator a comenzii/ livrarii produselor/ serviciilor solicitate de Utilizator si/ sau pentru preintampinarea, respectiv solutionarea oricaror situatii/ probleme care pot intervene ca urmare a accesarii Site-ului www.mikeplay.ro de catre Utilizator.

–       Utilizatorul/clientul are dreptul de a anula  o Comanda, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@mikeplay.ro in termen de 24H.

Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.mikeplay.ro conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua la livrarea produselor (ramburs firma curierat) sau in avans. MikePlayRo  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara.

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarile se vor efectua, in medie, in 24 – 96 ore de la data la care Utilizatorul a transmis comanda. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, MikePlayRo va informa Clientul prin E–mail, in termen de 7 zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda, caz in care, acesta din urma poate renunta in scris la comanda.

In cazul comenzilor livrate in provincie pe langa tariful perceput de www.mikeplay.ro pentru produse se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

Costurile de livrare sunt specificate pe Site, diferit de preturile produselor.

Returnarea produselor

Utilizatorul/clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina Clientului,  sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.

13.b. Clientul este obligat sa notifice mikeplay.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail: office@mikeplay.ro) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor

Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Frauda

Site-ul www.mikeplay.ro este gazduit de serverele unei terte firme. mikeplay.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Site-ul mikeplay.ro nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.mikeplay.ro.

Tentativa de fraudare va duce la cercetarea penala impotriva celui/celei responsabil(a) de urmatoarele fapte:

–       Accesarea prin folosirea oricaror metode a datelor de orice tip ale unui Utilizator, altul decat proprietarul contului;

–       Modificarea server-ului pe care functioneaza Site-ul

–       De a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre MikePlay SRL catre Utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

–       De a afecta sau modifica continutul Site-ului www.mikeplay.ro sau Continutului expediat prin orice metoda de catre MikePlay SRL catre Utilizator

mikeplay.ro nu promoveaza spamul.

Limitare de responsabilitate

MikePlay SRL nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continutul Site-ului. MikePlay SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre MikePlayRo implicit mikeplay.ro, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii MikePlay SRL/mikeplay.ro, conform detaliilor de contact, astfel incat MikePlayRo/mikeplay.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

MikePlay SRL nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al MikePlay SRL/mikeplay.ro.

MikePlay SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al MikePlayRo, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

MikePlay SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
-serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului
-serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
-produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/navigarea site-ului mikeplay.ro si/sau al oricarui continut trimis de catre MikePlay SRL. Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii de utilizare”. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si MikePlayRo se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

MikePlayRo nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

MikePlay SRL  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

MikePlay SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

MikePlay SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Politica de confidentialitate

MikePlay SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MikePlay SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre MikePlay SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@mikeplay.ro

MikePlay SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. MikePlay SRL  nu poate fi facuta raspunzatore in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de  in scopul precizat in prezentul document.