Ce imbracaminte porti in functie de forma corpului

Postat de Mike 07/04/2017 0 Comentarii Lifestyle,

 

Dacă te ghidezi după câteva reguli simple în ceea ce privește îmbrăcămintea pe care o alegi, te vor aduce mereu în centrul atenției și astfel, succesul tău este garantat. Femeile au corpuri diferite și nu toate articolele vestimentare le avantajează. Puțină atenție doar și nu veti arăta niciodată ridicol, mai mult decât atât, micile defecte vor fi inexistente chiar și pentru voi! De asemenea, nu vom ajunge în situația în care avem un dulap plin cu haine și nimic de îmbrăcat.

Spre exemplu când ai o siluetă rectangulară, tip banană – mai popular – adică atunci când umerii și șoldurile au aceeași dimensiune, ești cea mai norocoasă. Poți purta orice! Orice tip de îmbrăcăminte ți se potrivește așa că folosește-ți doar imaginația! La fel se întâmplă și în cazul femeilor cu silueta tip clepsidră. Totuși pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile extrem de feminine, nu trebuie decât să poți îmbrăcăminte mulată, menită să-ți îmbrățișeze formele.

Ei bine, la silueta tip măr, este puțin mai complicat, dar nu imposibil. Acest tip de siluetă este specifică femeilor mai plinuțe și mitul conform căruia aceste femei trebuie să poarte haine largi este complet greșit. Alege îmbrăcăminte care să-ți scoată în evidență talia și optează pentru decolteuri în V. Acestea îți vor alungi partea de sus a corpului, creând un efect senzațional. Evită totuși să porți jeans skinny.

Silueta pară este cel mai des întâlnită. Aceasta se caracterizează prin bust mai mic și șolduri proeminente. Și în acest caz trebuie să se evite purtarea de jeans skinny. Nu vor face decât să accentueze forma șoldurilor. Poartă jeans cu talie înaltă și puțin evazați. De asemenea, alege rochii fără bretele. Astfel se va crea o armonie în ținuta ta.

 

____________________

 
 

Lasa un comentariu